Retreat - winterwende

Winterwende - maak de connectie met jouw unieke kern (Unicore) sterker!

19 – 23 december 2023

Op Midwinter – de langste nacht van het jaar – komt de natuur even tot stilstand, waarna de zon weer aan kracht zal winnen, de dagen zullen lengen en de natuur weer zal ontluiken. Een prachtig nulpunt van waaruit een nieuwe cyclus begint.

We zijn gedurende het jaar vaak met onze aandacht buiten onszelf: er is altijd wel iets te doen, altijd wel iemand te spreken, altijd wel iets af te maken. De winterwende is ook voor ons een uitnodiging om even stil te staan en naar binnen te keren.

We grijpen dit moment aan om – gedragen door de kracht van de groep en van de natuur - in alle rust die ruimte te creëren en naar binnen te keren. Daar kan je invoelen wat jou niet meer dient, wat je achter je wenst te laten, heldere intenties zetten voor het nieuwe jaar, om zo in je kracht te gaan staan en het leven te creëren dat écht bij je past.

De locatie: ecologisch centrum la ferme du Bois-le-Comte, een ecologisch cursuscentrum vlak bij de abdij van Orval. Unieke ligging midden in krachtige natuur. De keuken is vegetarisch. https://boislecomte.be/

De retreat vindt plaats van 19 tot 23 december 2023. We starten om 18h op 19 december en ronden af op de middag op 23 december. Er is die dag een lunch voorzien voor wie wenst.

De prijs voor deze retreat bedraagt €770. Prijs op basis van volpension verblijf (100% bio en vegetarisch) in vierpersoonskamer. Als je alleen wil slapen, kan je een één- of tweepersoonskamer reserveren (+ 102 euro). Tweepersoonskamer is enkel mogelijk als je voor 2 personen inschrijft.

Inschrijven kan door het onderstaande formulier ingevuld door te mailen op katia@unicore.be en door €200 voorschot te storten op BE35 0018 6634 1937. Het restbedrag is te betalen één maand voor de retreat. download hier uw inschrijvingsformulier.

Lees voor inschrijving de algemene voorwaarden en annulatieregeling. download hier de algemene voorwaarden.

Heb je nog vragen, aarzel niet om contact op te nemen via Katia@unicore.be of 0491994230

Contact me